«Рівненські з цибулею»
Рівненські сушки є пісним продуктом, який не містить тваринних жирів,що дає можливість споживати їх під час посту.
Важливо, що в технологічному процесі не використовуються хімічні розпушувачі, з цим завданням чудово справляються пресовані хлібопекарські дріжджі.
Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, цукор білий кристалічний, олія соняшникова
рафінована, цибуля сушена, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль харчова, вода питна.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту, г: білки – 9,4; жири – 7,5; вуглеводи – 66,7.
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту : 395 ккал (1654 кДж).
Строк придатності: 180 діб.
Умови зберігання: при температурі 6÷28°С і відносній вологості повітря 65÷75%.
Фасовка: вагові по 2,5кг. в п/е мішок; ящик «екран» по 3кг., 4кг.; гофроящик по 5кг.
в плівку харчову по 250гр. (спайка 20шт.)
Також ми пропонуємо:
«Рівненські глазуровані» (бублик, паличка);
«Рівненські ванільні» (бублик, паличка, човник);
«Рівненські з маком» (човник та паличка);
«Рівненські з цукром»(бублик);
«Рівненські малютки»(бублик);
«Рівненські з цибулею» (бублик, паличка);
«Рівненські з джемом»(паличка);
«Рівненські з джемом глазуровані» (паличка);
|